lauantai 2. toukokuuta 2015

IT'S ALIIIIIIIVE!!! *Thunder and lightning!*

THÄRVETULOA TAKAISIN itselleni!
Ja morjesta teille kaikille!

Tässähän on mennyt jo yli vuosi hiljaisuudessa! Anteeksi siitä! Ja jatkuvasta huutamisestani!!!

Selityksen makua:
Vuosi sitten olin viimeisilläni valmistumassa vihdoinkin yliopistosta ja kiire painoi harteitallani ja stressi oli kovaa. Sitten menin ja muutin kaksi kertaa kahden kuukauden aikana. Olin myös hetken työttömänä... Voisin selitellä tätä viiden blogauksen verran mutta sen jälkeen minulla ei olisi enää yhtään seuraajaa, joten lopetan tähän, kun vasta 16 teistä on lähtenyt :'D

Eli! Mitäs nyt on vuorossa? Lisää miekkoja? Armoreja? Space guns?!

NO EI!
Nyt on TEIDÄN vuoronne! Mitä TE haluatte rakentaa? Tarvitsetteko apua propin materiaalin valinnassa? Tai mitä liimaa kannattaisi käyttää finnfoamin kanssa? Haluaisit pistää enemmän LEDejä pukuusi/proppiisi, kuin Yumi niittejä Flemethiinsä? ( http://jumittaa.blogspot.fi/search/label/puku%3A%20flemeth ) Kyselkää asioita ja yritän parhaani mukaan vastata niihin.

Pistäkää kommentteihin kysymyksenne, vastaan mahdollisimman monipuolisesti ja kuvien kanssa kuin vain pystyn. Vastauksen nopeudesta en mene takuuseen, koska minulla ei välttämättä ole asioita, mitä kysytte. Plus sitten se itse tekeminen ja kuvaaminen jo blogaaminen... Mutta kuitenkin teen töitä teknisen työn opettajana, niin oletan, että minulla on saatavillani yli 90% materiaaleista ja asioista, joiden kanssa kaipaatte neuvoa. Pyrin myös pitämään mahdolliset kulut mahdollisimman alhaisina ja käyttämäni työkalut mahdollisimman koti-oloihin sopivina jne.

Ja jotta olisi edes jotain katseltavaakin, niin tässä lopputulos, kun kokeilin sähkö-etsausta:
Ebiiin~ :-DD

Kiitos lukemisesta, esittäkää kysymyksiä ja jaksamisia seuraavan kappaleen odottamiseen! (Toivottavasti ei mene taas vuotta)
Muista tilata niin saat varmaankin ilmoituksen asiasta!

2 kommenttia:

 1. Yeee olet takaisin!! <3 [insert huge amount of joy here]
  Olen odottanut ja toivonnut että tää sun blogi heräis taas henkiin! Tätä on niin kiva ja mielenkiintoista lukea! :D

  Minua kiinostais että miten esimerkiksi asentaa/käyttää LED:ejä ja muita valoeffekteja cossiin/proppiin!
  Mulla olis ainaki yhteen hahmoon tarkoitus saada miekka joka loistaus sinisenä mutta ei oo hajuakaan että miten sen toteuttaisin! En oo löytänyt mitään selkeää ja easy-to-understand tutoa netissä että miten (siis ihan alusta asti) homma tehdään ja mitä pitäis pitää mielessä jne.

  Psst, teeks muuten tilaustöitä?

  Shiro Samurai's Cosplay Blog

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ikävä kyllä tee tilaustöitä ajanpuutteen vuoksi, mutta ehdin kyllä kyhätä jonkinmoisen tutoriaali-henkisen setin, josta käy ilmi minimitiedot, jolla pääset nollasta siihen, että saat liitettyä LEDejä proppiin :)
   Pistän tämän homman tulille heti ensi viikolla! ^_^ Mutta se, koska blogaus sitten tulee esiin, on toinen juttu :'P

   Poista